• Happy Birtday
  • Sintya geeft les aan Sani
  • Bus
 

Contact

Stichting Lion King Bali

Alie Postmastraat 19

1742 SR  Schagen

Tel.    : 0224-292612

KvK registratie 37096053 

 
Voorzitter: Gerrit Jan Knoeff

Secretaris: Estrelita Knoeff-Portier

Penningmeester: Inge Kremers-Buscop

Voor vragen aan het stichtingbestuur:  

lionkingbali@hotmail.com

ANBI STATUS PER 1 JANUARI 2009!

 

Vragen aan Marinka en Frankie op Bali:

fm.bali@hotmail.com

HET LION KING BALI WEESHUIS WERKT NIET MET VRIJWILLIGERS OF STAGIAIRES, ZELFS NIET GEDURENDE EEN DAG. WE WERKEN ALLEEN MET INDONESISCHE STAF EN ONZE EIGEN LION KING STUDENTEN, DIE O.A. DE TAAL, CULTUUR EN WERKWIJZE KENNEN. DE KINDEREN HEBBEN REEDS EEN ZEER DRUK SCHEMA. DONATEURS KUNNEN ONS BEZOEKEN OP AFSPRAAK, ZIE BEZOEKERS INFO.

We kunnen geen tripjes / evenementen organiseren met gasten en onze kinderen. Bezoek tijdens schoolvakanties is niet mogelijk. Tevens kunnen gasten niet overnachten in het weeshuis of nogmaals in dezelfde periode op bezoek komen en kan het weeshuis geen groepen ontvangen; dit om de rust en privacy van de kinderen en staf te waarborgen. De kinderen hebben hun eigen dagelijks ritme, zoals huiswerk maken, meehelpen met koken / schoonmaken of een middagdutje doen en zullen daarin niet gestoord worden. Op het weeshuis complex is het binnen- en buiten verboden te roken en foto's en video's op (sociale) media te plaatsen. Alvast vriendelijk bedankt voor uw begrip & medewerking.

NB: Niets van deze site mag worden gekopieerd, gereproduceerd, gebruikt of verspreid worden zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Frankie en Marinka Portier. Lees eerst graag Bezoekers Info door indien u langs wilt komen, of vragen wilt stellen.