Nieuwsbrief 26/03/2014

Download hier de nieuwsbrief in PDF formaat

 

FRANKIE IS 50 JAAR  

Op 10 maart 2014 vierden wij Frankie’s 50ste verjaardag in het weeshuis met alle kinderen; ‘n eenvoudig feestje met spelletjes, liedjes zang & dans, taart & ‘soto ayam’.
 
 
  
Hij verzadigt mijn mond met ‘t goede, mijn jeugd  vernieuwt als die van ‘n adelaar (Psalm 103:5)  
 
  
 
Tezamen met drie andere jarigen in maart: Astiti, Dewi & Nengah. 
 
Ook op Valentijnsdag vierden we verjaardagen. 
 
 
  
 
In januari kregen we bezoek van de familie Bos van hotel Den Helder / Wienerhof die door Koos Buis naar ons toe werd gebracht.  Ook afgelopen jaar is er veel sponsorgeld opgehaald met hulp van de medewerkers van de hotels en Koos Buis, die met de ‘Keluarga Band’ een topdag hadden. We hopen dat het voor herhaling vatbaar is! Heel hartelijk dank voor deze vliegende start in 2014! Jullie zijn kanjers ...  
 
    
 
Joke Wissink exposeert in het Gelre Ziekenhuis in Zutphen. De opbrengst gaat wederom naar Lion King Bali. 
 
 
De Eben Haëzerschool uit Den Helder heeft een mooi bedrag opgehaald voor Lion King, waarvan we het nieuwe waterpark met de kids hebben bezocht en uit eten zijn geweest. 
 
 
Heel hartelijk dank allemaal voor jullie inzet!   
 
DE NIEUWE LION KING BALI BUS IS ER  
 
Na jaren sparen kwam afgelopen januari de nieuwe Lion King bus aan.  Onze kinderen, ouderen en gehandicapten uit ons voedselprogramma zijn zo ontzettend blij met De Bus.  
 
   
 
OMA ENNY OVERLEDEN 
 
Oma Enny woonde al 10 jaar bij ons weduwenhuis in Singaraja. Daarvoor had ze al 2 x een herseninfarct gehad en sprak en liep moeizaam. Afgelopen november raakte ze in coma en na een paar weken in het ziekenhuis, kwam ze weer thuis in het weduwenhuis, waar ze liefdevol werd verzorgd en onlangs is overleden. In Bali moet je alles zelf regelen, dus ook zelf de kist maken.  
 
     
 
 
  
WATERPARK SERIRIT 
 
Met de nieuwe bus, kunnen we ook eindelijk leuke tripjes maken met de kinderen. De eerste trip ging naar het nieuwe waterpark in Seririt. De kinderen hebben genoten! 
Na afloop samen lekker pittig eten bij Manalagi.    
 
 
 
  
 
 
Kortom, we zijn u heel erg dankbaar voor de afgelopen maanden. Alleen door uw hulp is en blijft het Lion King Project een succes. 
 
Blijf ons steunen, zodat we (meer) kinderen en weduwen kunnen blijven helpen in 2014.  
 
Frankie & Marinka (oprichters): [email protected]           
 
Website (met PayPal): www.lionkingbali.com
Bestuur:  [email protected] 
  
Stichting Lion King Bali (ANBI)
Gironummer 9024484
Alie Postmastraat 19
1742 SR  SCHAGEN 
 
HARTELIJK DANK VOOR UW HULP.