• foto engelse nieuwsbrief
  • Mike and Vera Lion King Bali widows home donors
  • logo RT98
 

Reacties bezoekers

Familie Bos schreef in 2016:

Hoi Marinka,

Wij waren erg onder de indruk van jullie werk en ons bezoek. Wat was het goed georganiseerd, schoon en wat waren de kinderen vriendelijk en blij. We hoorden idd al dat er veel kinderen weg waren. Heb nog even met Widji (als ik het goed schrijf) gepraat. Ik hoop zo dat hij het redt om uiteindelijk op een bank te gaan werken. Maar zo zullen alle kinderen hun dromen hebben. In het kader van alle kleine beetjes helpen willen wij jullie graag maandelijks steunen met een bedrag van € 25 en ga dit direct regelen. Nogmaals jullie super bedankt dat wij langs mochten komen. Het heeft ons weer een beetje doen relativeren en de lach van de kinderen zullen wij niet snel meer vergetenšŸ˜ƒ!

Hartelijke groeten
Fam. Bos

 

HET LION KING BALI WEESHUIS WERKT NIET MET VRIJWILLIGERS OF STAGIAIRES. WE WERKEN ALLEEN MET INDONESISCHE STAF EN ONZE EIGEN LION KING STUDENTEN, DIE O.A. DE TAAL, CULTUUR EN WERKWIJZE KENNEN. DE KINDEREN HEBBEN REEDS EEN ZEER DRUK SCHEMA. CHECK VIA EMAIL OF EEN BEZOEKJE MOGELIJK IS. LEES EERST ONZE BEZOEKERSINFORMATIE.

We kunnen geen tripjes / evenementen organiseren met gasten en onze kinderen. Bezoek tijdens schoolvakanties is niet mogelijk. Tevens kunnen gasten niet overnachten in het weeshuis of nogmaals in dezelfde periode op bezoek komen en kan het weeshuis geen groepen ontvangen; dit om de rust en privacy van de kinderen en staf te waarborgen. De kinderen hebben hun eigen dagelijks ritme, zoals huiswerk maken, meehelpen met koken / schoonmaken of een middagdutje doen en zullen daarin niet gestoord worden. Op het weeshuis complex is het binnen- en buiten verboden te roken. Alvast vriendelijk bedankt voor uw begrip & medewerking.