Sponsors

Sponsors

Onze stichting is volledig afhankelijk van giften van derden. Wij hebben een trouwe achterban van familie, vrienden en kennissen die ons al jaren lang maandelijks ondersteunen. 

Kunstenares Joke Wissink is een echte ambassadrice voor ons project. Zij is actief in het werven van sponsors en zamelt geld in door middel van vele acties. Haar eigen kunstwerk verkoopt ze en de opbrengst is voor Lion King Bali. Aanbod schilderijen | Kunst voor weeskinderen in Bali | Weeshuis Lion King | Goede Doel (weeskinderenbali.com)

Ook zijn er zijn er veel lieve mensen, ondernemers, serviceclubs, kerken enz. die acties ondernemen om geld in te zamelen ten behoeve van ons kindertehuis. Onder andere:

De Ronde tafel “98 Schagen.  www.rt98.nl

Hotel Den Helder / Hotel Wienerhof

Annemieke en Herman Post, leiding Evangelische Gemeenschap Julianadorp

Oma Sonja en Opa Wim van der Linden; ze bezoeken ons Lion King weeshuis regelmatig.

Prof. Dr. Petra van Dam steunt ons met de studies van de kinderen.

Jan van Rooijen, in liefdevolle herinnering aan Marian … (Marian droeg het project een warm hart toe).

Iedereen die ons via social media gevonden hebben en ons een bezoek hebben gebracht. Regelmatig zijn er gasten die samen met de staf en de kinderen naar de markt zijn geweest om rijst, voedsel, fruit enz. te kopen.

pastedGraphic_14.png
pastedGraphic_15.png
pastedGraphic_16.png
pastedGraphic_17.png
pastedGraphic_18.png
pastedGraphic_19.png

Iedereen hartelijk dank, we zijn zeer dankbaar en trots op al onze sponsors die het dagelijkse werk van Lion King Bali mogelijk maken.

Zijn we je per ongeluk vergeten te noemen of stel je je naamsvermelding niet op prijs? Laat het ons alsjeblieft weten via email lionkingbali@hotmail.com.

Scroll naar boven