Nieuwsbrief 13/07/2010


BENEFIET DINER

Hotel Bowling Den Helder heeft een heerlijk indisch buffet verzorgd met leuke optredens t.b.v. ons weeshuis. Reserveringen stroomde binnen in de ‘laatste’ week, waardoor het even schrikken was voor de organisatoren en werd het onverwacht een ‘volle bak’. Heel hartelijk dank aan IEDEREEN die mee heeft gewerkt aan dit succes … en aan de familie Bos die Lion King zo’n warm hart toedraagt.

 

LION KING STUDENTES 2010

We hebben nog geen sponsors gevonden voor Maheni, Listi & Segari, die verder willen studeren. Maheni (foto) heeft belangrijke taken in het weeshuis, Listi & Segari hebben parttime baantjes; alle drie zijn alsnog voor diverse opleidingen ingeschreven voor het geval dat ...
 
Maheni is geslaagd als beste van haar middelbare school (SMA); we namen haar mee naar de Japanner ‘Sushi Tei’ in zuid Bali om o.a. sashimi met wasabi te proeven, uiteindelijk werd het toch maar … nasi goreng  ;-D
 
   
 
Donuts, kaasstengels, cakes …
 

JONGENS STUDENTEN HUIS

Sinds eind juni hebben we weer een stek voor onze studenten; het pand is op de rand van een volle wijk, maar aan de achterkant uitzicht op rijstvelden. Zoals altijd op Bali moet er gerenoveerd worden (deze zomer). Alle kinderen op de juiste scholen krijgen is elk jaar een terugkerende klus, wat je niet altijd volledig in de hand hebt.

               

ZATERDAG ACTIVITEITEN AVOND

Bibliotheek, puzzels, bord spelletjes, knutselen, handwerken, tekenen, schilderen, dans, muziek, zingen, tafeltennis … de computerkamer gaat dan dicht ;-D … Altijd beregezellig !

   

                                                                                                                        

DE MEI VERJAARDAGEN …

 

Sinds 1999 zijn Gede & Mulianing aan ons toevertrouwd; toen wonend in de sloppenwijk, elke dag bedelend op straat of kroepoek verkopen, alleen lagere school … Nu na jaren begeleiding, studeren ze beiden aan de Hogere Land & Tuinbouwschool en doen ze ook nog een leuk baantje ernaast. We zijn reuze trots op ze ! (Ps. Verkeerde kaarsjes … ze zijn 22 geworden.)

 

Juiste kaarsjes …


Warme groetjes uit zonnig Singaraja,
Frankie & Marinka : [email protected]

Stichting Lion King Bali : Gironummer 9024484
Alie Postmastraat 19 - 1742 SR SCHAGEN