Nieuwsbrief 26/04/2011

Eind februari ‘n afscheidsfeestje met een ‘huwelijkstaart’, want Mega & Raza vertrekken naar Medan om daar te trouwen. Op deze manier konden ook de Lion King kids toch een beetje mee genieten. Raza komt nl uit Medan.

  

4 maart 2011 is dus ons 1ste kind getrouwd na bijna 12 jaar op Bali. Uiteraard kon onze staf van het Medan weeshuis, Ebit & Minar, de bruiloft bijwonen. Trouwerijen zijn in Indonesië erg formeel, in NL is ‘t allemaal veel gezelliger ... 

op die polonaise na dan !

Het is niet duidelijk of ze nog terug komen naar Bali … uiteraard hopen wij daar wel op.

In het Medan weeshuis gaat het ook goed, Ebit & Minar (rechts) zorgen met veel liefde voor 24 kinderen ; links staat hun 1ste oudste kind Fransiska die in haar 1ste studie jaar Management zit.

De woon situatie van het weeshuis blijft onzeker, omdat het huurhuis door de eigenaar is verkocht. Allen wachten in spanning af wat er gaat gebeuren.

ZORGZAME GASTEN

Gezellige gasten hebben Lion King bezocht in april ; familie van der Spoel (helaas geen foto !) en familie Wissink (zie foto).

  

Beide families hebben een inzamelingsaktie gehouden in Nederland met een mooie opbrengst. Tevens koffers vol met leuke en lekkere dingen voor onze kids.

Met z’n allen zijn we naar de lokale markt geweest om flink in te slaan. Dat kwam heel goed uit, want Charles & Ayu (staf) & Devina, gingen op vakantie voor een week naar Jakarta. Onze studentes hebben ons enorm bijgestaan met het reilen & zeilen.

 

Ayu & Wayan (staf) hebben in maart in het ziekenhuis gelegen, maar ze sterken nu beiden weer aan. Wayan hadden we naar de Filippijnen gestuurd voor ‘n cursus ontwikkelings hulp bij ICM en heeft enorm genoten van zijn 1ste buitenlandse trip … maar bij terugkomst speelden zijn nieren op. Ayu is op dieet vanwege ’n te hoog cholesterol, dus flink aan de groenten & fruit; hier met Frank, hoe kan het anders, aan de Durian …

 

Charles, Marinka & meestal 2 tieners doen nog altijd steevast groot boodschappen met de Lion King bus in het zuiden van Bali.

Natuurlijk is dat altijd ‘n gezellig dagje uit, waarin die 2 tieners altijd lekker verwend worden met buitenlands eten en meer.

Tevens is Charles onze ‘thuis-kapper’ en knipt vaak de jongens in het weeshuis.

Warme groetjes vanuit een halfbewolkt Singaraja,
Frankie & Marinka
[email protected]

Stichting Lion King Bali
[email protected]

Gironummer 9024484
Alie Postmastraat 19
1742 SR SCHAGEN

ACHTERNEEFJE SWEENEY !

De zoon van Tony Martens (Frank’s Australische neef), heeft ook ‘n inzamelingsaktie gehouden voor ons Lion King Bali weeshuis op zijn 7de verjaardagsfeestje, in het teken van het circus.

Sweeney wilde geen kadootjes, hij wilde slechts 1 kado van zijn ouders aannemen.

Aan zijn vriendjes heeft hij toen een brief geschreven over het Lion King Bali weeshuis.

In plaats van kadootjes hebben toen de vriendjes van Sweeney

AUS$ 400,-

aan support binnengehaald …
wat een grappenmaker niet !