Nieuwsbrief 23/07/2011

 
Eens in de 2 jaar komen we naar NL om onze sponsors / vrienden / familie te bezoeken en afgelopen mei / juni was het zover. Een zeer druk programma, maar ook tijd om bij te komen op het strand, duinen, bos, shoppen, bios en restaurants. 
 
 
           
Texel:  Marinka                                               Frank met zijn 2 zusjes Wendy (links)& Estrelita 
 
Boven Bali; Gunung Agung                                                  
 
 
Hotel Den Helder / Wienerhof heeft in 2010 vele happenings georganiseerd.Tijdens een diner hebben we het Lion King promo team ontmoet, waar de prachtige opbrengst aan ons werd overhandigd.Heel hartlijk bedankt allemaal!
 
 
 
Familie van der Linden, met de inzameling van de Indische woongroep Insulinde in Soest.Zij komen ieder jaar onze LK weeshuizen bezoeken.
 
 
 
Enkele van onze studenten studeren af in oktober. Wij zijn momenteel weer nieuwe kinderen aan het innemen(reeds 3 jongens en 1 meisje ingenomen), want mid juli gaan de kinderen weer naar school.
 
 
       
Enkele meiden studenten: (vlnr) Maheni, Falentin, Mulianing en Wintarini.
 
    
 
Ayu Astiti (midden) heeft de hoogste ‘ranking’ (beste cijferlijst) van de SMA – hoogbouw middelbare school. Ook Sudami (met gitaar) doet het heel goed, met een 4de ranking van de SMA. Slimme, ijverige meiden!
 
NIEUWE SPONSORS NODIG VOOR LION KING BALI
 
Lion King heeft diverse zeer belangrijke sponsors in 2010 & 2011 verloren, vanwege verandering in hun werk, scheiding of overlijden. Tevens is door de problemen in diverse Europese landen, de Euro enorm gedaald en krijgen we in Indonesië 20% minder rupiahs. Tenslotte zijn door inflatie de prijzen omhoog geschoten. Vertel uw vrienden, collega’s, familie, (sport)clubs en buren over het Lion King Project, zodat wij weer een gezonde support basis krijgen en er weer ruimte is tot groei.
 
Basisschool Lion King kids klaar voor het nieuwe schooljaar
 
Warme groetjes vanuit een zonnig Singaraja,
Frankie & Marinka
[email protected]

Stichting Lion King Bali
[email protected]
Gironummer 9024484
Alie Postmastraat 19
1742 SR SCHAGEN
ANBI status

Kijk op onze website
www.lionkingbali.com
voor online doneren