Nieuwsbrief 05/05/2013

Download hier de nieuwsbrief in PDF formaat

Liever een donatie aan ons Lion King weeshuis i.p.v. bloemen; dat had Marian van Rooijen–Rutten besloten, voor haar overlijden januari j.l. Uiteraard heeft Jan, haar man, voor een passend bloemstuk gezorgd op haar mooie afscheidsceremonie. Velen hebben daarna een donatie gedaan naar onze Stichting Lion King Bali en is er tezamen een hoog bedrag van Euro 6.500,- overgemaakt. Jan & Marian en allen die hieraan hebben meegedaan, bedankt namens onze wezen & weduwen ! 

   

Jan van Rooijen bezocht ons weeshuis in april; het werd een warme ontmoeting, waarbij Jan een compilatie over Marian (dezelfde als op haar uitvaart) aan ons allen liet zien. De kinderen waren diep onder de indruk en hadden veel vragen.  Als afsluiting bij restaurant ‘Manalagi’ om de hoek  gegeten, waar de iPad van Jan veel bekijks trok van al onze kinderen. Een fotocollage in ons weeshuis maakt dat wij jullie in gedachten houden. Bedankt Jan.         

Frankie is 49 jaar geworden ... krijgt zijn lievelingsvrucht durian als kadootje

   

  
Voedsel blijft onze grootste kostenpost: dagelijks naar de markt om alle groenten, specerijen etc vers te halen. De tieners in het weeshuis koken altijd zelf en ze bakken ook graag lekkere cakes; ze zijn al aardig zelfstandig. 

 

Het regenseizoen is ten einde en we hebben onlangs onze 17 jaar oude Lion King schoolbus verkocht; reparatiekosten liepen uit de hand. Voor augustus 2013, de start van het nieuwe schoolseizoen, willen wij een nieuwe schoolbus aanschaffen voor de kinderen. Momenteel moeten we flink improviseren, uitstapjes tot op heden met onze boodschappen pickup met alle kids in de achterbak is risicovol; hulp is nodig.

Devina, Sri & Kadek Dewi genieten van de warme Bali zee.

Juli, Lisna & Astiti genieten van hun lunch.  


We hebben 4 aankomende studenten die zich nu in moeten laten schrijven bij universiteiten of hoge scholen.

 

 Vlnr: Astiti, Lisna, Kadek Arta & Sumenari.

Astiti – Accountancy, Sumenari – Engels, Lisna & Arta – computer opleiding ( 4 jaar, met elk jaar een certificaat). Alleen door een vervolgopleiding, zullen deze tieners verschil maken; hulp is nodig. 


Na 1 ½ jaar Bali is ‘t weer hoog tijd om familie & vrienden te ontmoeten in Nederland, daana lekker uit te rusten en te genieten van onze vakantie. In de maand juni 2013 hopen wij alle bezoekjes te doen en presentaties te geven.

Warme Bali groeten uit een weer zonnig Singaraja,

Frankie & Marinka : [email protected] 

Bestuur : [email protected]

Website : www.lionkingbali.com 


Stichting Lion King Bali (ANBI)

Gironummer 9024484

Alie Postmastraat 19

1742 SR  SCHAGEN 


Tip : schenking middels notariële akte.