Nieuwsbrief 12/02/2009

Lion King heeft 3 nieuwe hoogvliegers in de startblokken; 3 meiden ‘voorlopig’ ingeschreven (feb) aan de universiteit. V.l.n.r. Falintin (Indonesisch of toerisme management) is lief & oprecht, Nurini (economie of informatica) is rustig & eenvoudig en moest vorig jaar aan het werk omdat we nog geen sponsor voor haar hebben, tenslotte Luh Eka (wiskunde of biologie).

      
 
Ketut Adi & Wawan zijn op de helft van hun studie (toerisme & economie) en beiden wonen in ons Lion King studentenhuis waar Wawan de leiding heeft. Ketut Adi’s ‘sponsor’ (overwintert op Bali) vertoonde zeer ongepast gedrag naar onze jonge jongens, dus die hebben we de deur gewezen. Wawan heeft ook geen sponsor; hij werkt en wij springen flink bij. Als u geinteresseerd bent in het (gedeeltelijk) helpen van deze studenten met hun studie, dan verstrekken wij u graag meer informatie.
 
 
Veel gasten over de vloer, o.a. de familie Bos van Hotel Den Helder & Wienerhof, begeleid door dhr. Koos Buis van Ombak Putih. Diverse fondswerving activiteiten zijn door hen opgezet, waarvoor wij een ieder die er aan meegewerkt heeft heel hartelijk willen bedanken!
 
 
Weeshuis werkzaamheden
 
Beide buren weigeren om dakgoten te plaatsen en daarom hogen wij de toegangsweg op, zodat het regenwater niet meer naar het weeshuis toeloopt. In het voorste gedeelte van het weeshuis (3 kamers) is nu de vloer gelijk gemaakt met de rest van de begane grond. De eerste kamer is uitgebroken en bij de grote samenkomst ruimte toegevoegd, wat een zeer ruimtelijk effect geeft en nu tevens een zithoek is geworden voor de gasten. De middelste kamer wordt nu de muziek-ruimte en de laatste kamer blijft de bieb. Alles is lichter & frisser geworden; de muren zijn tot de helft betegeld zoals de rest v/h huis.
 
         
 
Iedereen werkt hard mee om ’t weeshuis brandschoon te houden, zeer zeker met deze laatste verbouwing. De volgende keer laten we u het resultaat zien!
 
 
 
Warme groetjes vanuit een zonnig Singaraja,
 
Frankie & Marinka
[email protected]